Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Værstetorvet 1, Kråkerøy

Byggherre: Værste AS
Kunde: Værstetorvet 1 AS
Arkitekt: Griff Arkitektur AS
Periode: 2014-2015
Nøkkeltall:

3.300 m2 netto

4 etasjer kontor

NS8417 - 9,2mill

Leveranse:

Installasjonsgulv

Luftbehandling

Komfortkjøling

Elkraftfordeling

Data-kabling

Automatisering

Værstetorvet 1 er et nytt forretningsbygg i Fredrikstad sentrum. Eiendommen ligger på Værsteområdet, rett ved gangbroen. Værstetorvet 1 har blitt et kompetansehus der Atea, Rambøll, og Griff Arkitektur er noen av leietakerne. I umiddelbar nærhet finner vi Høgskolen i Østfold med 2.000 studenter innen helse- og ingeniørfag.

Værstetorvet 1 er en av tre fremtidige bygninger som rammer inn byrommet Værstetorvet. Herfra når man alle viktige funksjoner i Fredrikstad sentrum innen 10 minutters gange. Værsteområdet er under rask utvikling og vil i løpet av kort tid bestå av en fortettet bystruktur med handel, næring og boliger. Værstetorvet vil som et helhetlig byrom strekke seg fra gangbroen og til Jens Wilhelmsens gate og fungere som områdets svar på Stortorvet på nordsiden av elven. Høsten 2015 ble det lagt kunstisbane på Værstetorvet. En lokalisering ved Værstetorvet er en lokalisering midt i byen, midt i det mest sentrale byutviklingsområdet i Fredrikstad.

Værstetorvet 1 er et nytt bygg med moderne tekniske løsninger og installasjoner. I bygget er det felles kantine med takterasse og felles garderobeanlegg for leietakerne.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn