Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

GBT CONCEPT SYSTEMBESKRIVELSE

GBT Concept er skapt utifra installasjonsgulvteknikk med tilleggskomponenter spesielt utviklet eller tilpasset for å fungere sammen i et byggesystem.

GBT Concept oppfyller de energi og miljøkrav som omverden og myndigheter stiller.

Foruten å være tilpasset til bærekraftig bygging, er GBT Concept også en økonomisk fordelaktig byggmetode der så vel grunninvestering, forvaltning og drift(energiforbruk) er lavere enn for konvensjonelle byggemetoder.

Et installasjonsgulv, min. 200mm over betongdekket, tilsvarer en nedsenket himling på 600mm. Forskjellen har betydning. 3-400mm ekstra etasjehøyde skaper volum og frihetsfølelse i et rom og dermed velbefinnende.

Det kan også tilsvare en "gratis" eksta etasje ved en begrenset byggehøyde. Et standard projektert bygg med 10 etasjers maksimal bygghøyde, kan få 11 etasjer om det projekteres med GBT Concept.

Inneklimaet, CO2-nivåer, partikkelinnhold og temperaturstabilitet, blir bedre. Større luftmengder og flere luftutskifter enn for konvensjonelle system garanterer disse parametrene. Lave trykkfall og energioptimerte komponenter holder driftskostnadene nede.

Med GBT Concept forkortes byggetiden. De ergonomiske forutsetningene for installasjonsarbeidene forbedres ettersom arbeidet blir mer variert. Mesteparten av installasjonsarbeidet skjer på gulvnivå, eller rett over.

Leietakertilpasninger og smidige ombygninger kan gjennomføres uten omfattendende omprojektering. Systemets modularitet og komponentsammensetning medfører enkel flytting av vegger, modifisering og tilpassing av ventilasjon samt omfordelning av verksomheter i et lokal i realtid. Kompetente eiendomsforvaltere kan oftest gjennomføre en stor del av detta arbeidet selv. Vi kan stille opp ved behov for å støtte personalet.

Alternativt kan ombygging og vedlikeholdsarbeidet utføres av oss ved å inngå en serviceavtale med oss.


 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn